Minden OK blog

A 2. leggyakoribb daganatos halálok megelőzhető!

Március idén is a vastagbélrák megelőzés hónapja. A vastagbélrák az egyik leggyakoribb tumoros halálok, évente 5000 ember hal meg vastagbélrákban Magyarországon. Ennek jegyében idén is megrendezte március 4-én a Van Holnap! Zsákos Alapítvány a Legyen egy kék napod! programot, amelynek keretében többek között 100 kék lufi elengedésével köszönt el az elhunytaktól, és felhívva a figyelmet… Tovább »

6 évvel és 220 kilométerrel a rák után

Február 4-e idén is, mint 2000 óta minden évben, Rákellenes Világnap. Sokat beszélünk a rákról és következményeiről, de még mindig nagyon keveset hallani a túlélőkről: túlélők márpedig vannak! És én most elcsíptem egyet, nem is akármilyet! A manapság már-már népbetegségének számító daganatos megbetegedésekkel kapcsolatos publikációk az elmúlt években egyre inkább az érdeklődés középpontjába kerülnek –… Tovább »

Requiem a végstádiumú daganatos gyermekekért

A mai napon számos cikk került a kezembe – valamennyi a daganatos gyermekek kezeléséről, életminőségének javításáról, és igen, esetenként a végstádiumos beteg gyermekek félelmiről végzett tudományos kutatásokat mutatta be a zeneterápia szemszögéből, és én most sírok: gyermekek heteket, hónapokat töltenek izolációs szobákban, 4-5-6 évesen, fájdalmaik vannak, szenvednek a kemótól, a sugártól, és a végén talán… Tovább »

Belőled is válhat gyermekgyógyász-mesedoktor!

Jelentkezz te is mesedoktornak a K&H gyógyvarázs programjába! A mese gyógyító erejét több tízezer gyermek élhette már át az elmúlt néhány évben, amióta elindult a K&H gyógyvarázs program. Az önkéntesek személyesen vagy a weben keresztül csempésztek egy kis vidámságot a kis betegek kórházban töltött napjaiba, hogy ezzel is hozzájáruljanak testi-lelki gyógyulásukhoz, hogy mihamarabb újra teljes… Tovább »

Nők a célcsoport? Jó célt keres? Mályvavirág házra fel!

A Mályvavirág Alapítvány felhívása Adj helyet! Tervezz meg! Fogadj örökbe! programjukra A Mályvavirág Alapítványt a “méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért” hozták létre két évvel ezelőtt. Alapítója, Tóth Icó méhnyakrákos érintettként meglepődve tapasztalta, hogy akkor még Magyarországon nem létezett olyan szervezet, amely kifjezetten a méhnyakrákkal foglalkozott volna, noha ez a betegség megelőzhető, és korai felismeréssel… Tovább »

A mellrákfórum alapítói mondták a Minden Ok-nak az alternatív gyógymódokról

Forrás: 6 lány erőt próbáló futása a mellrák gyógyításáért, Koffein blog – 2015.04.23. S hogy mit üzen Kenessey doktornő a világnak? “A boldogság tanulható. Rengeteg dolgon nem tudok változtatni, amely befolyásolja az életemet. Azon viszont igen, hogy én hogyan állok ehhez hozzá, képes vagyok-e elfogadni az életet szőröstül-bőröstül, a jót és a rosszat is, az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!